Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πασκουάλ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ζενίτ

Ο Πασκουάλ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ζενίτ

Ο Τσάβι Πασκουάλ ανακοίνωσε με δηλώσεις του στο «Radio Marca» ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ζενίτ και ότι τη Δευτέρα (17/2) θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη.

Νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του Τσάβι Πασκουάλ, που ανέλαβε και επίσημα τον πάγκο της Ζενίτ. Ο πολύπειρος τεχνικός ετοιμάζεται να αναλάβει για δεύτερη φορά ομάδα εκτός Ισπανίας, έπειτα από το πέρασμα από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή τη φορά θα ταξιδέψει αρκετά πιο βόρεια και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη.

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του στο «Radio Marca», έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο, αντικαθιστώντας τον Χουάν Πλάθα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Πασκουάλ ακόμα έθεσε τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι οριοθετούνται σε ένα όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στην Euroleague, αλλά και στην πρόκριση στα πλέι-οφ της VTB League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασκουάλ:

«Υπέγραψα σήμερα, στις 14/2. Αυτό είναι καλό και κακό, καθώς είμαι ήδη στο αεροδρόμιο για να πάω στη Βαρκελώνη και δεν θα δω Κύπελλο. Αλλά το καλό είναι πως τη Δευτέρα θα πετάξω για Αγία Πετρούπολη, έτοιμος για δουλειά».

Για τους στόχους της Ζενίτ: «Είναι ξεκάθαροι οι στόχοι της ομάδας και η κατάστασή της. Να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην Ευρωλίγκα και να προκριθεί στα playoffs της VTB League, παλεύοντας για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα».

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024