Βόνιτσα: Πυροβόλησε ιδιοκτήτη καταστήματος με πιστόλι φωτοβολίδων
Ένας 42χρονος Γάλλος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου σε καφέ-μπαρ στη Βόνιτσα όταν τράβηξε πιστόλι φωτοβολίδων και έριξε κατά 35χρονου υπευθύνου του καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να βρει στόχο
Ένας 42χρονος Γάλλος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου σε καφέ-μπαρ στη Βόνιτσα όταν τράβηξε πιστόλι φωτοβολίδων και έριξε κατά 35χρονου υπευθύνου του καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να βρει στόχο.
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς είχε διαπληκτισμό με τον 35χρονο πριν ακολουθήσει το συμβάν για το οποίο συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοχρησία, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Βόνιτσα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας ένας 42χρονος αλλοδαπός, διότι βρισκόμενος μέσα σε κατάστημα, αλλά και στο εξωτερικό του, πυροβόλησε, με πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, δύο φορές, εναντίον 35χρονου ημεδαπού. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ελλιμενισμένο σκάφος του δράστη βρέθηκαν και καταχεσχέθηκαν ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και δύο ναυτικές φωτοβολίδες, ενώ εντοπίστηκε στο κατάστημα, μια πυροδοτημένη ναυτική φωτοβολίδα.»
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας