Λίγο μετά την ομιλία του προέδρου της Τουρκίας, ο Nτιμίτρι Πέσκοφ, εκπρόσωπος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, καταδίκασε οποιαδήποτε παρέμβαση θα επιχειρήσει η Άγκυρα.
«Έχουμε επανειλημμένως πει πώς βλέπει η Ρωσία την κρίση στη Λιβύη. Επιδιώκουμε μία άμεση λύση της διένεξης και το τέλος της αιματοχυσίας στη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντιμίτρι Πεσκόφ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν δήλωσε σήμερα, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, ότι η Τουρκία θα στείλει στρατεύματα στη Λιβύη, από τη στιγμή που το ζήτησε η βορειοαφρικανική χώρα και πρόσθεσε ότι θα παρουσιάσει νομοθεσία για την ανάπτυξη των στρατευμάτων στο τουρκικό κοινοβούλιο τον Ιανουάριο.
Σημειώνεται ότι στις 8 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου, ανάμεσα σε άλλα, θα συζητηθεί και η κατάσταση που διαμορφώνεται στη Λιβύη.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας