Έτοιμος να πάρει το «δώρο» της… εξυγίανσης ο ΠΑΟΚ
Ένα ακόμη… χαλαρό αγώνα ετοιμάζεται να δώσει ο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας στο «χαλί» που έχει στρώσει η… εξυγίανση. Υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα (6μμ)
Στον Βόλο Φωτιάς και Ευαγγέλου έστησαν μπλόκο στον Ολυμπιακό, δικαιώνοντας απόλυτα την ΚΕΔ του Περέιρα που τους επέλεξε.
ΚΕΔ που θυμίζω πως ελέγχεται από την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ!
Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς μετά το 0-0 και έτσι σήμερα το απόγευμα (6μμ) ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται με… δόξα και τιμή να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, μόνος πρώτος στο +2.
Να αρπάξει το «δώρο» της… εξυγίανσης και όπως πορεύεται εδώ και δύο χρόνια να συνεχίσει να πορεύεται.
- «Πτώση δίχως τέλος για τον Τσιτσιπά» – Η έντονη κριτική της «AS» στον Έλληνα τενίστα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/3): Δράση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Super League: Το μεσημέρι οι κληρώσεις για play-off και play-out
- Νέα ήττα για τους Μπακς χωρίς τον Αντετοκούνμπο
- Ο Κάρλικ Τζόουνς αποτελεί προτεραιότητα για την Παρτιζάν
- Κομβικό παιχνίδι στη Βαλένθια για το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, «τελικός» με την Ντουμπάι για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μαλακάι Φλιν, η Εφές και η Euroleague…»
- Η έκρηξη του Ριέρα για τον Γκέτσε που ανανεώνει στην ‘Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/agustin-fernandez-6U97YfljDK4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442