Ουντινέζε επικράτησε 2-1 της Κάλιαρι και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από 1,5 μήνα, με την ομάδα της Σαρδηνίας να χάνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη Serie A.
H Ουντινέζε νίκησε 2-1 την Κάλιαρι στο «Φρίουλι» και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από 1,5 μήνα και την 11η αγωνιστική (είχε νικήσει 3-1 την Τζένοα).
Από την μεριά της η Κάλιαρι έπειτα από ένα αήττητο σερί 13 αγωνιστικών, έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και έμεινε στο -6 από την τέταρτη Ρόμα και το Champions League.
Στο αγωνιστικό κομμάτι όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.
Στο πρώτο μέρος η Κάλιαρι ήταν καλύτερη, με τον Ναϊνγκολάν να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι 39’, αλλά τον Ντε Πολ να γράφει το 1-0 στο 39ο λεπτό.
Στο 65ο λεπτό ο Μούσο έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Ζοάο Πέδρο ενώ στο 79’ ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι με μακρινό σουτ.
Τελικά στο 84’ ο Πέδρο με άψογο τελείωμα έκανε το 1-1 αλλά ένα λεπτό μετά ο Φοφανά από κοντά μετά από γύρισμα του Εκόνγκ έκανε το 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο στους γηπεδούχους.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Δεν φαίνεται να έχει... πολύ μέλλον η καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αφου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι έφτασε στο σημείο να απελεί τον «Greek Freak».