Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πέντε ζώδια που απεχθάνονται το ψέμα

Τα πέντε ζώδια που απεχθάνονται το ψέμα

Η αλήθεια είναι το σταυροδρόμι της αρμονίας και της εμπιστοσύνης. Το ψέμα για αυτά τα ζώδια είναι ο χειρότερος «σταθμός» επικοινωνίας

Σε κανέναν δεν αρέσει το ψέμα εκτός αν βέβαια αυτό προσφέρει μία αλήθεια που ακούγεται πιο ωραία από ότι πραγματικά είναι. Παρ’ όλα αυτά το ψέμα είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ειπωθεί στα συγκεκριμένα 5 ζώδια, τα οποία κυριολεκτικά το σιχαίνονται.

Καρκίνος

Επειδή από τη φύση του το συγκεκριμένο ζώδιο είναι πολύ ευαίσθητο και έχει αρκετές ανασφάλειες, δε μπορείς να του κάνεις κάτι χειρότερο. Ο Καρκίνος θέλει να ξέρει ότι το έδαφος που πατάει είναι αληθινό και όχι ψεύτικα πλασμένο. Διαφορετικά δε θα σε εμπιστευτεί ποτέ και θα έχει αμφιβολίες και ανασφάλειες σχεδόν για τα πάντα γύρω του.

Λέων

Έχει στοιχεία εγωισμού τόσο έντονα που τον ενοχλεί η έλλειψη αλήθειας σε σημείο που δε μπορεί να ηρεμήσει. Επειδή του αρέσει να είναι ειλικρινής και θαυμάζει όποιον λέει την αλήθεια εκτιμά πολύ κάποιον που θα του πει κάτι ακόμα και αν δεν του αρέσει. Αν του πει κάποιος ψέματα όμως δεν πρόκειται να τον εμπιστευτεί ποτέ ξανά. Ούτε να συνεχίσει να έχει την ίδια σχέση μαζί του.

Κριός

Βλέπει τα πράγματα ρεαλιστικά και πολλές φορές κυνικά. Επειδή ο Κριός θέλει όλα να τα βάζει σε λογικά «κουτάκια» δεν του αρέσει να του κρύβουν την αλήθεια. Αν κάποιος δεν του πει την αλήθεια ενοχλείται γιατί νιώθει πως έχασε τον χρόνο του να εμπιστεύεται το συγκεκριμένο άτομο. Λογικά θα συνεχίσει παρακάτω χωρίς να έχει επαφές με όποιον τον «κορόιδεψε».

Αιγόκερως

Είναι ένα από τα πιο ειλικρινή και άμεσα -στον λόγο τους- ζώδια. Τους αρέσει να λένε αυτό που περνάει από τη σκέψη τους χωρίς να κρύβουν αυτά που σκέφτονται πίσω από μία ανειλικρινή επιβεβαιωτική ματιά. Αν τους πει κάποιος ψέματα, πρώτον δε θα αντιδράσουν με νεύρα απλά θα του πούνε τι τους ενόχλησε και δεύτερον μάλλον δε θα του ξαναμιλήσουν ποτέ.

Ιχθείς

Η υπερευαισθησία τους και η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχουν γενικά στους ανθρώπους τους κάνει από μόνους τους να είναι «εκτεθειμένοι». Αν τους πει κάποιος κάτι που δεν ισχύει και τους κρύψει την αλήθεια, για να προστατέψουν το συναισθηματικά πληγωμένο τους «εγώ», δε θα μιλάνε για κάποιες ημέρες. Θα επιστρέψουν για άλλη μία φορά, λόγω ότι δεν κρατάνε κακία.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024