Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που θέλουν όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους

Τα ζώδια που θέλουν όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους

Θέλουν συνέχεια να τους παρατηρούν και να αποτελούν το κέντρο ενδιαφέροντος των άλλων

Είναι αυτά τα ζώδια που πλασάρουν το ύφος ότι έχουν αυτοπεποίθηση αλλά στην ουσία έχουν πολλές ανασφάλειες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλουν τη γνώμη των άλλων. Γιατί έτσι θα αυτοεπιβεβαιωθούν. Το ότι θέλουν να είναι μόνιμα το κέντρο της προσοχής δηλώνει ότι έχουν και μία ιδιάζουσα έπαρση και αλαζονεία. Νιώθουν μία «ανωτερότητα» σε σχέση με τα άλλα ζώδια.

Ζυγός

Θέλει να είναι το κέντρο της παρέας. Αλλάζει συμπεριφορά αναλόγως τις ανάγκες μίας παρέας για να θεωρείται ο καλύτερος από όλους. Ξέρει όλα τα μυστικά μέσα σε ένα group ανθρώπων γιατί όλοι του μιλάνε.

Έχει ένα κόλλημα με την εμφάνισή του και προσπαθεί συνέχεια να κάνει επίδειξη της μάρκας που φοράει κλπ. Έχει μία τάση να περιποιείται τα μαλλιά του σε ακραίο σημείο και να του παίρνει αρκετή ώρα. Συνήθως μιλάει για τον εαυτό του. Η εμφάνισή του είναι το μέσο για να γνωρίζει κόσμο.

Ιχθείς

Ζητούν συνέχεια την αποδοχή από τους άλλους. Τους ενδιαφέρει πώς δείχνουν εξωτερικά διότι έτσι θα πάρουν την έγκριση ότι αρέσουν, άρα και την επιβεβαίωση αυτού. Το κακό που κάνουν συνέχεια είναι ότι κλαίνε για να τραβάνε την προσοχή και νομίζουν πως δεν κουράζουν καθόλου.

Νιώθουν συνέχεια «θύματα» και δε θέλουν να πάρουν πρωτοβουλίες, μαντέψτε γιατί…Ευθύνες! Δε θέλουν επίσης να τους μιλάνε όταν δεν είναι περιποιημένοι όπως το φαντάζονται εκείνοι. Δίνουν έμφαση στο τι θα πούνε οι άλλοι.

Λέων

Εντάξει είναι πασίγνωστο ότι οι Λέοντες θέλουν την προσοχή. Επιδιώκουν συνέχεια να είναι το κέντρο της παρέας. Θεωρούν τους εαυτούς τους τους πιο σωστούς με αποτέλεσμα συχνά να μην είναι.

Οι Λέοντες θα φοράνε επιδεικτικά τα καλύτερα ρούχα μόνο και μόνο για να μπορέσουν να δειχθούν. Δε θέλουν επίσης να κάνουν ό,τι τους λένε οι άλλοι. Προτιμούν μέρη και περιβάλλοντα με πολύ κόσμο γιατί έτσι επιβεβαιώνουν το εγώ τους. Τους αρέσει να τραβάνε τα βλέμματα και την προσοχή.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024