Game changer. Και σε αυτό απέναντι στην ΑΕΚ, όταν μπήκε στο ημίχρονο και σκόραρε το 2-2 και σε αυτό του Σαββάτου με τη Λαμία, που μπήκε στο 54’ αντί του αρνητικού Ζαχίντ και άλλαξε όλη την εικόνα του Παναθηναϊκού.
Ο Χουάν Χοσέ Περέα έδωσε στον Παναθηναϊκό όλα όσα του έλειπαν στο πρώτο ημίχρονο. Επιθετικότητα, ενέργεια, ζωντάνια, όρεξη.
Κυνηγούσε κάθε μπάλα, απειλούσε την αντίπαλη εστία, απασχολούσε την άμυνα της Λάρισας σε κάθε του επαφή.
Χωρίς αυτόν στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός έκανε μία τελική. Με αυτόν, «έγραψε» δέκα το κοντέρ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.