Άρης : Όλοι ετοιμοπόλεμοι πλην Κόρχουτ
Ο ούγγρος αμυντικός θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το μόνο πρόβλημα για τον Ένινγκ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ
Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση.
Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Μικαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κρήτη.
Το μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό του Άρη είναι ο Κόρχουτ.
Ο ούγγρος αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας τις τελευταίες μέρες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθεί νοκ άουτ για τον αυριανό αγώνα.
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442