Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητική στιγμή: 5χρονος κάλεσε όλους τους συμμαθητές του στην υιοθεσία του

Συγκινητική στιγμή: 5χρονος κάλεσε όλους τους συμμαθητές του στην υιοθεσία του

Οι συμμαθητές του Μάικλ βρέθηκαν όλοι στο πλευρό του στο δικαστήριο, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη υιοθεσία του από τη νέα του οικογένεια

Μια πολύ δυνατή και συγκινητική εμπειρία, την οποία θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή, έζησαν ο 5χρονος Μάικλ  και οι συμμαθητές του σε νηπιαγωγείο του Μίσιγκαν.

Οι συμμαθητές του Μάικλ βρέθηκαν όλοι στο πλευρό του στο δικαστήριο, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη υιοθεσία του από τη νέα του οικογένεια.

Ο ίδιος είχε καλέσει όλη του την τάξη και οι φίλοι του ήταν εκεί, κρατώντας πλακάτ με καρδούλες και στηρίζοντάς τον σε αυτή την ιδιαίτερη και μεγάλη στιγμή της ζωής του.

Τη συγκινητική πράξη οργάνωσε η δασκάλα του Μάικλ, κυρία ΜακΚι.

Η στιγμή που ξεχώρισε

Ο θετός πατέρας του Μάικλ είπε στο CNN πως η καλύτερη στιγμή ήταν όταν οι δικαστές ζήτησαν από τα παιδιά στο ακροατήριο να πουν τι σημαίνει γι’ αυτούς ο Μάικλ.  Οι φίλοι του έδωσαν τις πιο συγκινητικές απαντήσεις. Είπαν στο δικαστήριο «αγαπώ τον Μάικλ» ή «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος».

Ο δικαστής είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που φιλοξενούσε ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο για ακρόαση στην αίθουσα δικαστηρίου του.

Οι περήφανοι γονείς λένε πως ο χαρισματικός γιος τους λατρεύει να χορεύει και να κολυμπά αλλά και να παίζει μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Πρόσθεσαν δε, πως εντυπωσιάστηκαν από το πόσους φίλους έχει και με πόση μεγάλη αγάπη τον υποδέχτηκαν όλοι πέρυσι.

Foster child’s kindergarten class shows up to support him at adoption hearing

School children in Kent County, Michigan took a field trip to the local courthouse to see their friend, 8-year-old Michael Clark Jr., be adopted by his foster parents of about a year.

Δημοσιεύτηκε από NBC Nightly News with Lester Holt στις Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024