Το πρώτο χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρου του Παρνασσού έφερε η κακοκαιρία Γηρυόνης.
Οπως φαίνεται στο βίντεο, οι πρώτες νιφάδες έπεσαν για τα καλά στον Παρνασσό, χωρίς όμως να το στρώσει κατευθείαν.
Το βίντεο με τα χιόνια στον Παρνασσό το έβγαλε ο Νίκος Βελέτζας, επιχειρηματίας από την Αγόριανη η οποίος όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συνηθίζει με το που πέφτει το πρώτο χιόνι στο χιονοδρομικό στον Παρνασσό να ανεβαίνει για την απαραίτητη καταγραφή!
Όσον αφορά την κακοκαιρία, Γηρυόνη, αυτή έχει χτυπήσει από το βράδυ της Κυριακής την κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αττική, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και το πρωί της Δευτέρας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.