Μαραθώνιος : Με τι καιρό θα τρέξουν την Κυριακή χιλιάδες δρομείς
Την Κυριακή, ημέρα διοργάνωσης του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αναμένεται να επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις, άνεμοι εντάσεων έως τεσσάρων μποφόρ ενώ υπάρχει η πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών
Νέο κύμα βροχών και καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα από τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου έως και τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).
Στη Δυτική Ελλάδα τα φαινόμενα θα είναι έντονα έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής, ενώ τοπικά έντονα φαινόμενα ενδέχεται να εκδηλωθούν στη Βόρεια Ελλάδα κατά το πρώτο μισό της Κυριακής.
Η πρόβλεψη για τον Μαραθώνιο
Την Κυριακή, ημέρα διοργάνωσης του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία του ΕΑΑ-meteo, αναμένεται να επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις, αυξημένες τιμές σχετικής υγρασίας και άνεμοι εντάσεων έως τεσσάρων μποφόρ. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά το δεύτερο μισό της διαδρομής του Μαραθωνίου.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας