Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία : Πυροβολισμοί στο Λίβερπουλ - Στο νοσοκομείο 12χρονο κορίτσι

Βρετανία : Πυροβολισμοί στο Λίβερπουλ – Στο νοσοκομείο 12χρονο κορίτσι

Ένα 12χρονο κορίτσι έπεσε στην άσφαλτο σοβαρά τραυματισμένο όταν ένα αυτοκίνητο, το οποίο πυροβόλησαν άγνωστοι, ξέφυγε της πορείας του και την παρέσυρε.

Ένα 12χρονο κορίτσι έπεσε στην άσφαλτο σοβαρά τραυματισμένο όταν ένα αυτοκίνητο, το οποίο πυροβόλησαν άγνωστοι, ξέφυγε της πορείας του και την παρέσυρε.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά το χάος που ξέσπασε στο Scepter Road στο Croxteth χθες λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ, νύχτα του Halloween.

Το χρονικό των πυροβολισμών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πυροβόλησαν αρκετές φορές ένα μαύρο VW Golf. Στην προσπάθειά του ο οδηγός να αποφύγει την ένοπλη επίθεση επιτάχυνε, δίχως να καταφέρει να φύγει από τον δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να παρασύρει το άτυχο παιδί, που βρισκόταν στο σημείο για να γιορτάσει το Halloween με την «φάρσα ή κέρασμα».

Αυτόπτης μάρτυρας στο σημείο, δήλωσε πως αφού το όχημα χτύπησε το μικρό παιδί, είδε τρεις ή τέσσερις άντρες να βγαίνουν από αυτό και να τρέχουν.

Σύμφωνα με την liverpool echo, που επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, ένας εκ των επιβατών, πιθανόν ο οδηγός, αιμορραγούσε στο πρόσωπο ενώ πιστεύεται ότι ένας εκ των πυροβολισμών τον πέτυχε διαπερνώντας το παράθυρο.

«Ακούστηκαν δύο-τρεις πυροβολισμοί. Όταν βγήκα έξω οι άνθρωποι ούρλιαζαν και έτρεχαν στο δρόμο, προς το σημείο που είχε πέσει το κοριτσάκι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωσε η αστυνομία

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Merseyside δήλωσε πως η έρευνα έχει ξεκινήσει και πως βρίσκεται σε εξέλιξη ο εντοπισμός των δραστών ενώ ακόμα άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της επίθεσης.

«Λίγο μετά το περιστατικό, ένας άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα στο πρόσωπο, που δεν απειλούν την ζωή του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το 12χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με σοβαρά αλλά όχι μοιραία τραύματα.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024