Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαϊδάρι πυροβολισμοί : Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής

Χαϊδάρι πυροβολισμοί : Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής

Ο 49χρονος λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε έχασε τη μάχη με τη ζωή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης ενέδρας θανάτου σε 49χρονο επιχειρηματία στο Χαϊδάρι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε με καλάσνικοφ.

Οι σφαίρες των εννέα χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα ο 49χρονος επιχειρηματίας, προέρχονται από το όπλο ενός αστυνομικού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, όπως μεταδίδει το CNN Greece.

Όσον αφορά το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική ενέδρα, τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι «καθαρό».

Ο ρόλος των αστυνομικών που ήταν στο σημείο

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν και ένας ή δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι παρέμειναν στο σημείο μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοί τους, στους οποίους είπαν ότι βρέθηκαν τυχαία εκεί.

Ο ένας μάλιστα φέρεται ότι πυροβόλησε εναντίον των δραστών με το υπηρεσιακό του όπλο.

Όπως είναι φυσικό  ρόλος,  η παρουσία τους και η σχέση με τον 49χρονο που έχασε τη ζωή του εξετάζονται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και τέσσερις κάλυκες από εννιάρι πιστόλι, που εκτιμάται ότι είναι από το όπλο του αστυνομικού. Αυτό θα διευκρινιστεί από την βαλλιστική έρευνα που γίνεται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών.

Ποιος ήταν ο 49χρονος

Ο 49χρονος διατηρούσε εταιρεία διανομής καφέ, κοντά στο σημείο του εγκλήματος, στην οποία άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα τον Μάιο του 2016.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, μέχρι στιγμής δεν συνδέουν τα δύο περιστατικά και εξετάζουν όλες τις εκδοχές, για τους λόγους που κάποιοι ήθελαν βγάλουν από την μέση τον 49χρονο, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με τον τζόγο, αλλά και με άλλες δραστηριότητες, μέσω των οποίων είχε επαφές και γνωριμίες με πολύ κόσμο.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024