Εθνική Αργεντινής : Η μεγάλη επιστροφή του Μέσι στους αλμπισελέστε
Η τιμωρία του Λιονέλ Μέσι από την CONMEBOL λήγει στις 2 Νοεμβρίου και ο Σκαλόνε τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις για τα φιλικά με Βραζιλία και Ουρουγουάη.
Η μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής είναι γεγονός, μετά την ανακοίνωση της αποστολής γα τα φιλικά παιχνίδια με Βραζιλία και Ουρουγουάη.
Η τρίμηνη τιμωρία της CONMEBOL στον ηγέτη της Μπαρτσελόνα, για τα σχόλια που έκανε κατά της διαιτησίας μετά τον ημιτελικό με τη Χιλή στο Copa America 2019, εκπνέει στις 2 Νοεμβρίου.
Με αυτό το δεδομένο ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» τον κάλεσε άμεσα.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.