Θεσσαλονίκη : Το πλακάτ για την Μακεδονία που δεν πέρασε απαρατήρητο
Η προσοχή όλων όμως, στράφηκε στους απογόνους των Μακεδονομάχων και συγκεκριμένα στο πλακάτ που έφεραν μαζί τους.
Με τους ανάπηρους πολέμου ξεκίνησε η παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, με τους πολίτες που παρευρέθηκαν να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα.
Ακολούθησαν όλα τα πολιτικά τμήματα που συμμετείχαν στην παρέλαση, ανάμεσα στα οποία τμήμα από την Παμποντιακή Ομοσπανδία Ελλάδος, τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σύλλογοι της Εθνικής Αντίστασης όπως και μαθητές σχολείων.
Η προσοχή όλων όμως, στράφηκε στους απογόνους των Μακεδονομάχων και συγκεκριμένα στο πλακάτ που έφεραν μαζί τους.

Περνώντας μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ένας εκ των απογόνων κρατούσε ψηλά ένα πλακάτ, το οποίο ανέγραφε: «Έλληνες σώστε την Μακεδονία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442