Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε εξέλιξη η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, με την οποία κορυφώνονται οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στην συμπρωτεύουσα, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, με την οποία κορυφώνονται οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στην συμπρωτεύουσα, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Με τη βοήθεια του καιρού χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Παρών στην παρέλαση θα είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκοόπης Παυλόπουλος, ο οποίος στις 10:30 έκανε κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Η έναρξη της σιγής σημαίνεται με βολή από το Πυροβολείο των «Χιλίων Δέντρων», το ίδιο και η λήξη που συμπίπτει με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Από τις 11:00, o κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στον χώρο της παρέλασης, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την έναρξη της εκδήλωσης

Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Γεωργίου Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) μέχρι το Λευκό Πύργο, θα λάβουν μέρος τα στρατιωτικά, μαθητικά και πολιτικά τμήματα.

Μετά το πέρας της παρέλασης για άλλη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί εντυπωσιακή επίδειξη από F16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους, «Ζευς», θα ακολουθήσει χαιρετισμός απόγονων βετεράνων και δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024