Κύπρος : Ακύρωση των παρελάσεων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων
Την ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλες τις πόλεις, για λόγους ασφαλείας, και κατόπιν συστάσεων του Τμήματος Μετεωρολογίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Όπως αναφέρεται, το Υπουργείο, «μετά από συστάσεις του Τμήματος Μετεωρολογίας και για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και των συμμετεχόντων ανακοινώνει ότι ακυρώνονται […]
Την ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλες τις πόλεις, για λόγους ασφαλείας, και κατόπιν συστάσεων του Τμήματος Μετεωρολογίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.
Όπως αναφέρεται, το Υπουργείο, «μετά από συστάσεις του Τμήματος Μετεωρολογίας και για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και των συμμετεχόντων ανακοινώνει ότι ακυρώνονται οι παρελάσεις σε όλες τις πόλεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου».
Καταιγίδες και χαλάζι
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για σήμερα υπάρχουν προειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα από το πρωί έως και τις πέντε το απόγευμα.
Οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες, στις οποίες η ένταση της βροχής θα είναι μεταξύ 35 και 55 χιλιοστά την ώρα ενώ σε κάποιες περιοχές αναμένεται να σημειωθεί και χαλαζόπτωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.