Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλαρέτη Κομνηνού: Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του γιου της

Φιλαρέτη Κομνηνού: Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του γιου της

Για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο προετοιμάζεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά, «Σπίτι είναι».

Για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο προετοιμάζεται ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά, «Σπίτι είναι».

Με αυτήν την σειρά,  ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα διαγράψει το πρώτο του βήμα στην τηλεοπτική του καριέρα ενώ θα τον πλαισιώσει ένα πολύ δυνατό κάστινγκ ηθοποιών, που σίγουρα θα «αγγίξει» τους τηλεθεατές, αφού θα προβάλλονται στιγμές καθημερινότητας που όλοι έχουμε ζήσει.

Η αγάπη για τον θέατρο, από την μητέρα στο γιο

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν ο γιος της ΦΙλαρέτης Κομνηνού, είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και το ρόλο που έπαιξε η μητέρα του στην αγάπη του για το θέατρο.

View this post on Instagram

By Elina Giounanli

A post shared by Γιώργος Παπαγεωργιου (@papageorgiou_g81) on

«Έχω μεγαλώσει πίσω από μια κουΐντα βλέποντας τη μάνα μου να παίζει. Το περιβάλλον του θεάτρου μου ήταν οικείο. Αλλά η μητέρα μου ξέροντας τα αρνητικά του χώρου δεν με ενθάρρυνε να ακολουθήσω τα βήματα της.

Κάποια στιγμή, όμως, της ζήτησα να κάνουμε μερικά μαθήματα για να δω εάν αξίζει τον κόπο. Όταν είδε ότι υπάρχει υλικό μου έδωσε το πράσινο φως για να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ταλαντούχος αλλά και γοητευτικός

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πέρα από ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός αποτελεί και έναν ιδιαίτερα γοητευτικό νέο, γεγονός που αποδεικνύεται αληθές και από τις φωτογραφίες που αναρτά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα ο γοητευτικός ηθοποιός παρά το νεαρό της ηλικίας του στο παρελθόν έχει υπάρξει παντρεμένος!

«Παντρεύτηκα και χώρισα μετά από έναν χρόνο. Ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια, έγινε πάνω στον ενθουσιασμό. Δεν μετανιώνω, γιατί γνώρισα μια γυναίκα με την οποία παραμένουμε φίλοι.

Το θέλαμε και οι δύο τότε, αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δουλειά γι’ αυτά τα πράγματα – και πριν από τον γάμο! Εγώ έκανα πρόταση στους έξι μήνες και αυτό αποδείχτηκε κάπως επιπόλαιο» είχε αποκαλύψει.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024