Άλλαξαν… καρέκλες στον ANT1 μετά την πτώση του Παπάδακη
Με νέες καρέκλες υποδέχθηκαν το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας στον τηλεοπτικό σταθμό.
Με νέες καρέκλες υποδέχθηκαν το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1. Αφορμή για την αντικατάσταση τους στάθηκε το ατύχημα του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη, στον αέρα της εκπομπής.
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής καθόταν στην καρέκλα του στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», όταν αφού έσκυψε προς το μέρος της συμπαρουσιάστριάς του για να δει κάτι, η καρέκλα γλύστρισε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με δύναμη στο πάτωμα.
Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί η πτώση του Γιάννη Στρατάκη, ο οποίος ενώ συνομιλούσε με τους παρευρισκόμενους στο πάνελ, με μία κίνησή του η καρέκλα του γλύστρισε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και εκείνος.
Έτσι το πρωί της Δευτέρας αντικαταστάθηκαν όλες οι επικίνδυνες καρέκλες προς… αποφυγήν μελλοντικών ατυχημάτων.
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442