Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντώ Γαστεράτου: Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία στην εγκυμοσύνη της;

Μαντώ Γαστεράτου: Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία στην εγκυμοσύνη της;

Μεταξύ άλλων, η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Μαντώ Γαστεράτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένει το πρώτο της μωράκι με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Η ανυπομονησία της για την έλευση του μικρού της πραγματικά δεν κρύβεται, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στις οποίες μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και μοιράζεται τις σκέψεις που της έχει δημιουργήσει η μαγική εμπειρία της εγκυμοσύνης.

View this post on Instagram

Ενα μήνυμα προς εσένα… Αυτή την φωτογραφία την τράβηξα για να σου δείξω πόσο χαρούμενη με κανεις καθε μερα! Είσαι ο,τι μα ο,τι καλύτερο μου εχει συμβεί αυτά τα 30 χρόνια ζωής πανω σε αυτο τον πλανήτη. Το ξέρεις οτι καθε μέρα που ξυπνάω ανυπομονώ να με κλωτσήσεις με τα μικρά σου ποδαράκια; το ξέρεις οτι καθε μερα, ολη μερα σε σκέφτομαι; Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μαμα σου, δεν ξερω αν θα μπορέσω να γίνω η καλύτερη μαμα του κόσμου για εσένα και δεν μπορώ να σου υποσχεθώ οτι δεν θα κάνω λάθη, αυτο όμως που ξέρω σιγουρα ειναι οτι θα ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ με ολη την δύναμη της ψυχής μου…♥️ ————- #blessed #babyloading #mybaby #iamhappy

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της μας αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει, κάνοντας λόγο για την έλευση του «πρίγκιπά της», αλλά και στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα για τα social media και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το χρόνο μας.

View this post on Instagram

Μία από τις όχι και τόσο εποικοδομητικές συνήθειες που είχα αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο, ήταν με το που ξυπνάω, αφού φάω το πρωινό μου, να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα από τον χρόνο μου στα social media. ΛΑΘΟΣ! Και μετά παραπονιόμουν ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου… Τους τελευταίους 2,5 μήνες αφήνω ό,τι μου τρώει χρόνο από την καθημερινότητά μου και ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν ηρεμία και χαρά! Όπως για παράδειγμα η γιόγκα για εγκύους, που όχι μόνο με ηρεμεί, αλλά με προετοιμάζει για να υποδεχθώ τον μικρό πρίγκιπά μου! Καλημέρα❣ @contrexgr #1dayfitsallbyContrex #spon

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Ωστόσο εκτός από την ευτυχία και την ανυπομονησία που χαρίζει η εγκυμοσύνη στις μέλλουσες μανούλες, όλοι ξέρουμε ότι έχει και πιο δυσάρεστες πλευρές. Στην περίπτωση της πανέμορφης Μαντούς, αυτές φαίνεται πως εκδηλώνονται με τις γνωστές και διόλου αγαπητές αϋπνίες που προκαλεί συχνά η κύηση.

https://www.instagram.com/p/B2esppqojMI/

Μέσα από ένα χιουμοριστικό story, η ξανθιά καλλονή παραπονέθηκε ότι ο μπέμπης της δεν την αφήνει να κλείσει μάτι! Είμαστε σίγουροι ότι πολλές έγκυοι θα ταυτιστούν μαζί της.

Δείτε την ξεκαρδιστική ανάρτηση:

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024