Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ματθίλδη Μαγγίρα: Με «αποχώρησαν» με ανήθικο τρόπο

Ματθίλδη Μαγγίρα: Με «αποχώρησαν» με ανήθικο τρόπο

Απέναντι από την Ακρόπολη που είναι το αγαπημένο της μνημείο μίλησε για την παράσταση που θα πρωταγωνιστούσε, την υγιεινή ζωή και την μοναδική σχέση που έχει με την κόρη της

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου». Απέναντι από την Ακρόπολη που είναι το αγαπημένο της μνημείο μίλησε για την παράσταση που θα πρωταγωνιστούσε, την υγιεινή ζωή και την μοναδική σχέση που έχει με την κόρη της.

«Ήμουν στην Αμερική τότε και είχα ζητήσει να μάθω όλο το καστ και ποιος θα είναι ο θίασος. Και τελικά, τρεις ώρες μετά που μιλούσα με τον άνθρωπο της παραγωγής, μίλησα με τον σκηνοθέτη και μου είπε ότι έχει κλείσει η τάδε ηθοποιός! Δεν αποχώρησα εγώ. Με αποχώρησαν και με ανήθικο τρόπο» ανέφερε στην συνέντευξη της.

Αργότερα μάλιστα είδαμε και την κόρη της, η οποία θέλει μάλιστα να ασχοληθεί και εκείνη με την υποκριτική. Οι σχέσεις τους είναι αρμονικές και μάλιστα όλοι νομίζουν πως είναι φίλες.

Συγκινημένη η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πόσο δύσκολο της είναι να ζει μακριά από την κόρη της, καθώς ζει μόνιμα στην Αμερική.

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024