Ως τις αρχές του νέου έτους ο νόμος για βία και στημένα, με συμμετοχή ειδικών της UEFA! Περιορίζονται αισθητά οι αρμοδιότητες του Φούσεκ. Παραδοχή Λάκοβιτς για την χρήση του VAR που ως τώρα δεν κατευνάζει τα… πάθη.
Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την ασφάλεια και την ακεραιότητα των διοργανώσεων, έγινε στην ΓΓΑ, όπου συστάθηκε ομάδα ειδικών για την σύνταξη του νέου αθλητικού νόμου. Ο νόμος αυτός, όπως είπε ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, θα είναι έτοιμος από τον Δεκέμβριο.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.