Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα θα χρειαστεί να παραμείνει ο Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς ο Πορτογάλος έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.
Ο επιθετικός της Ενωσης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά και τον χρόνο που θα μείνει εκτός ο Ιβηρας στράικερ.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του «κιτρινόμαυρου» ιατρικού επιτελείου ο Νέλσον Ολιβέιρα θα μείνει στα… πιτς για 3-4 εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με Λαμία και Παναιτωλικό, για την 3η και 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αντίστοιχα.
Σημαντικό πλήγμα για την ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου να χάνει τον βασικό του επιθετικό για τα επόμενα δύο παιχνίδια, ενώ από θλάση ταλαιπωρείται και ο Πέτρος Μάνταλος.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.