Καλοκαίρι, ειδικά εδώ στην Ελλάδα σημαίνει θάλασσα, ήλιος και υψηλές θερμοκρασίες που συχνά χτυπάνε κόκκινο.
Υπάρχουν όμως και αυτοί που καθημερινά εργάζονται σε συνθήκες καύσωνα μέσα στο καλοκαίρι για να βγάλουν τα προς το ζην.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν είναι αρκετά δύσκολες όταν ο υδράργυρος χτυπά κόκκινο.
Όμως το καλοκαίρι είναι μία καλή ευκαιρία για να μαζέψουν χρήματα. Από τη άλλη, αν και η ζέστη ορισμένες φορές είναι αφόρητη, οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό περιμένουν τη σεζόν του καλοκαιριού πώς και πώς.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας