Ο Σα κατεβάζει… ρολά και κρατά όρθιο τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από το Φατίχ Τερίμ επί της Μπασάκσεχιρ, αλλά για να γίνει αυτό χρειάστηκε ο Σα να αποκρούσει πέναλτι του Βίσκα στις καθυστερήσεις
Ο Ολυμπιακός βρισκόταν μια ανάσα από τη μεγάλη νίκη, αλλά κινδύνεψε πολύ σοβαρά να την χάσει μέσα από τα χέρια του στο 90+2’. Ο νεοεισελθών Μπρούνο παραχώρησε ένα ανόητο πέναλτι στους Τούρκους με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως τη άσπρη βούλα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.