Δεν μακροημέρευσε τελικά ο Ζακ ΛεΝτέι στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι το καλοκαίρι του 2018 είχαν υπογράψει τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ για τρία χρόνια, στηρίζοντας ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε καλά την σεζόν, όμως στην πορεία έχασε τον… προσανατολισμό του στο παρκέ.
Μετά την συνάντηση του Ντέιβιντ Μπλατ με τους προέδρους της ομάδας την Πέμπτη, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του.
Ο ΛεΝτέι είχε οψιόν στο συμβόλαιο του, με τον Ολυμπιακό να έχει το δικαίωμα μέχρι και τις 5 Ιουλίου να πληρώσει ένα μικρό ποσό και να το σπάσει. Κάτι που έγινε, με τους Πειραιώτες να τον αφήνουν ελεύθερο για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αποδέσμευση του ΛεΝτέι: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζακ ΛεΝτέι και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα πετύχαινε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει σε ελληνικό γήπεδο και σχεδόν 15 χρόνια μετά, οι Νέοι της Μπενφίκα το... αντέγραψαν σχεδόν στο 100%!