Δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα: «Το μόνο που άκουγα ήταν ουρλιαχτά», λέει επιζών
«Μακελειό. Χάσαμε τους φίλους μας» είπε συγκλονισμένος ένας από τους επιζώντες τραυματίες του τροχαίου στην Πτολεμαΐδα που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους.
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες δύο από τους τέσσερις επιζώντες ποδηλάτες του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε χθες στην Πτολεμαΐδα.
«Μας πήρε παραμάζωμα» είπε σε ρεπορτάζ του Alpha 23χρονος τραυματίας, ο οποίος επέζησε κυριολεκτικά από θαύμα.
«Ξαφνικά βλέπω ένα αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, να μας εμβολίζει όλους. Εμένα με βρήκε στο πλάι, στην άκρη του προφυλακτήρα. Με έριξε κάτω και μετά το μόνο που άκουγα ήταν ουρλιαχτά» δήλωσε ένας άλλος τραυματίας, ο οποίος είναι αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ και πατέρας ενός παιδιού.
«Μακελειό. Χάσαμε τους φίλους μας» είπε συγκλονισμένος ο αστυνομικός.
Παράλληλα, θρήνος έχει κυριεύσει τις οικογένειες των δύο φοιτητών του ΤΕΙ Φλώρινας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους.
Θυμίζουμε ότι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μία 62χρονη οδηγός αυτοκινήτου βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε μία ομάδα από ποδηλάτες. Αποτέλεσμα ήταν δύο από αυτούς να σκοτωθούν, ένας να τραυματιστεί σοβαρά και τρεις ελαφρύτερα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας