Ολυμπιακός: Επίσημες προτάσεις μόνο σε Σλούκα και Έβανς
Παρά τα όσα γράφονται και τις φημολογίες περί ενδιαφέροντος για μεταγραφικούς στόχους, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κινηθεί μόνο για αυτές τις δύο περιπτώσεις.
Στον Ολυμπιακό κρατούν καλά κλειστά τα χαρτιά τους ενόψει της νέας σεζόν. Ονόματα διαρκώς γράφονται, πολλά από αυτά δεν ισχύουν, άλλα από αυτά είναι περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ομάδα του Πειραιά, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι προχωρημένο.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Μίλωνα (18/1, 19:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο Champions League.