Η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τη δουλειά και το έργο του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην ομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ηγέτης της ομάδας, Σιμόν Μιζράχι.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε μία ακόμη πιο επιτυχημένη σεζόν την επόμενη χρονιά. Ο προπονητή μας έχει υπογράψει και για την επόμενη σεζόν και έτσι θα συνεχίσει τη δουλειά του. Του έχουμε δώσει την ευκαιρία να χτίσει ένα γκρουπ που θα πετύχει τους στόχους που θα θέσουμε.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά του. Είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ. Τόσο εκείνος, όσο και οι συνεργάτες του κάνουν πολύ καλή δουλειά και έχουν τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Οι παίκτες και η διοίκηση εκτιμούν το έργο του και αυτό είναι που έχει σημασία».
Για το ποιοι είναι σίγουροι για την επόμενη σεζόν: «Οι Γουίλμπεκιν, ΝτιΜπαρτολομέο, Κοέν, Ζούσμαν και Αβντίγια έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά».
Για τις φήμες περί Αμάρε Στουντεμάιρ: «Δεν έχουμε μιλήσει καν για το θέμα του, ούτε με τον ίδιο».
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντικατέστησε τον Νέβεν Σπάχια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ τον περασμένο Νοέμβριο και παρά το πολύ κακό ξεκίνημα των Ισραηλινών στην Ευρωλίγκα (ρεκόρ 1-6), τους οδήγησε μια ανάσα από την είσοδο στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.
Ο 52χρονος τεχνικός οδήγησε την «ομάδα του λαού» στην κατάκτηση του 53ου πρωταθλήματος της Ιστορίας της, ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην ισραηλινή λίγκα.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Ρέξαμ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Τσέλσι για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Ο διαιτητής Πολυχρόνης έδωσε εύκολα πέναλτι σε πτώση του Ελίασον στην περιοχή, όμως παρενέβη σωστά το VAR και πήρε πίσω τη φάση για θέατρο του εξτρέμ της Ένωσης.