Δείτε τις τρεις γυναίκες που κέρδισαν δήμους της Αττικής
Μόλις τρεις δήμοι στον νομό Αττικής, σε σύνολο 66, θα διοικούνται για την επόμενη τετραετία από γυναίκες, ενώ μεταξύ τους μόνο η μία επανεξελέγη στη θέση αυτή για δεύτερη τετραετία
Μόλις τρεις δήμοι στον νομό Αττικής, σε σύνολο 66, θα διοικούνται για την επόμενη τετραετία από γυναίκες, ενώ μεταξύ τους μόνο η μία επανεξελέγη στη θέση αυτή για δεύτερη τετραετία.
Πρόκειται την -ανεξάρτητη- Μαρία Ανδρούτσου, η οποία επικράτησε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Άγιο Δημήτριο, συγκεντρώνοντας ποσοστό 55,75%, έναντι 44,25% του υποψηφίου με τη ΝΔ Χρήστου Πρεκετέ.
Γυναίκα δήμαρχο θα έχει ως το 2023 και η Νέα Ιωνία, καθώς η επίσης ανεξάρτητη Δέσποινα Θωμαϊδου κέρδισε με ποσοστό 50,95% τον β’ γύρο, με τον Παναγιώτη Μανούρη (ΚΙΝΑΛ) να συγκεντρώνει 49,05%.
Η τρίτη γυναίκα δήμαρχος που προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές, είναι η Δήμητρα Κεχαγιά (ανεξάρτητη), η οποία επικράτησε στον Δήμο Πεντέλης, με ποσοστό 55,02%, έναντι 44,98% του Δημήτριου Στεργίου-Καψάλη (ανεξάρτητος).
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας