Μετά το τέλος της δήλωσής του ανέβασε το γιο του -ο οποίος χθες είχε τα γενέθλια του- και τη γυναίκα του Μαρίνα η οποία με ένα φιλί σφράγισε την μεγάλη νίκη του.
Πανηγυρικό κλίμα επικράτησε χθες στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Πατούλη στην Πλατεία Καυθμώνος μετά τη μεγάλη στην Περιφέρεια Αττικής με ποσοστό 65,8%.
Ο νέος Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο τους πήγε στο εκλογικό κέντρο και έζησε την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους.
«Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, θα δουλέψουμε νυχθημερόν για να αλλάξουμε την Αττική μας» επισήμανε ο ίδιος από το βήμα και συνέχισε: «Αξίζουμε τα καλύτερα και θα κάνουμε τα καλύτερα για να πάμε μπροστά στο μέλλον»
Μετά το τέλος της δήλωσής του ανέβασε το γιο του -ο οποίος χθες είχε τα γενέθλια του- και τη γυναίκα του Μαρίνα η οποία με ένα φιλί σφράγισε την μεγάλη νίκη του.
Το γλέντι συνεχίστηκε με μια τούρτα για το νεαρό Αλέξανδρο που γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 14α γενέθλιά του.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας