Κ. Δουζίνας στο One Channel: Deja vu του 2015 οι δημοσκοπήσεις
Τι υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ανατροπή των δημοσκοπικών αποτελεσμάτων που δίνουν σαφές προβάδισμα στην ΝΔ για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, προέβλεψε ότι θα υπάρξει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Δουζίνας, από το πλατό της εκπομπής One Direct, ενώ σε περίπτωση ήττας, δήλωσε πως δεν θα γίνουν εθνικές εκλογές.
Γύρω από τις εξελίξεις με τον Ρουβίκωνα και τον Δ. Κουφοντίνα, ο κ. Δουζίνας, υποστήριξε πως τα ΜΜΕ πολιτικοποιούν τη δράση των μελών του Ρουβίκωνα, εντείνοντας την ανασφάλεια των πολιτών, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα πρέπει να φτάσουμε να ζούμε σε μία ανελεύθερη κοινωνία. Ο ίδιος, δήλωσε πως όταν δεν προβαίνει σε φυσική βία, ο Ρουβίκωνας κινείται μέσα σε δημοκρατικό πλαίσιο, υποστηρίζοντας πως τα μέλη του ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο που αντιστέκονται για τα πιστεύω τους.
Δείτε το βίντεο
Πηγή: onetv.gr
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σέιμπεν Λι – Οδεύει προς Εφές
- Περαιτέρω αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)
- Κλόντια Σίφερ: Αποχαιρετά τη Μπαρντό με φωτογραφίες που μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό
- Ραγδαία αύξηση γρίπης και ιώσεων στα παιδιατρικά νοσοκομεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442