Απάντηση Τσακαλώτου στον Μητσοτάκη για το χιούμορ του
«Θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου».
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «μπορώ να κάνω μια πολιτική αντιπαράθεση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, μπορώ να συζητήσω πολιτικά και ιδεολογικά».
Συγκεκριμένα, ο υπουργός έγραψε: «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τα καλά του λόγια. Όπως είχε πει τον 19ο αιώνα ο Αυστριακός πρωθυπουργός, πρίγκιπας του Schwarzenberg, θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου».
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-128x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442