Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η μπασκετική D-Day (;) της 6ης Μαΐου...

Η μπασκετική D-Day (;) της 6ης Μαΐου…

Δεν ξέρω εάν φαίνομαι αφελής, είμαι βαθιά νυχτωμένος ή πιάνομαι κορόιδο, αλλά θαρρώ πως αυτή η 6η Μαΐου μπορεί (και πρέπει) να γίνει μια κάποια D-Day για το ελληνικό μπάσκετ, αρκεί βεβαίως να το θελήσουν τα μεγάλα αφεντικά, μηδέ του ακριβοθώρητου (σε τέτοιες διαβουλεύσεις) Γιώργου Βασιλακόπουλου

Ορισε, λέει, ο ΕΣΑΚΕ έκτακτη συνέλευση των μελών του τη μεθεπόμενη Δευτέρα 6 Μαΐου…

Λάθος. Πάμε πάλι για το σωστό: η Λίγκα δεν καλεί απλώς τα μέλη της, αλλά τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, πάει να πει Γιαννακοπουλαίους, Αγγελοπουλαίους εις το τετράγωνο και πάει λέγοντας…

Εδά μάλιστας, που λέει και ο Ψαραντώνης κι αυτή παρεμπιπτόντως είναι μια κουβέντα την οποία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να την έχει ακούσει και διά ζώσης, διότι έχει κάνει μια κουμπαριά στα Ανώγεια!

Το ζητούμενο βεβαίως είναι οι τα φαιά φορούντες του ελληνικού μπάσκετ να αφήσουν τα… όπλα τους έξω από την αίθουσα, να συνδιαλεχθούν τιμίως και ειλικρινώς και να μη γυρίσουν το remake εκείνης της μαύρης Παρασκευής, που εκτυλίχθηκε στις 15 Μαρτίου στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού.

Για το τότε, νερό κι αλάτσι σύντεκνε, που λέει πάλι ο Ψαραντώνης: ας ριχτεί λήθη στους καυγάδες, στους προπηλακισμούς και στις βίαιες αποχωρήσεις εκείνης της βραδιάς κι ας αρχίσει μια συζήτηση εξ υπαρχής, πάνω σε έναν άγραφο χάρτη…

Δεν ξέρω εάν φαίνομαι αφελής, είμαι βαθιά νυχτωμένος ή πιάνομαι κορόιδο, αλλά θαρρώ πως αυτή η 6η Μαΐου μπορεί (και πρέπει) να γίνει μια κάποια D-Day για το ελληνικό μπάσκετ, αρκεί βεβαίως να το θελήσουν τα μεγάλα αφεντικά, μηδέ του ακριβοθώρητου (σε τέτοιες διαβουλεύσεις) Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Τον πρόεδρο της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλειάδης τον έβγαλε προχθές για τρίτη φορά στη… σέντρα, ζητώντας του να αναλάβει πρωτοβουλίες στην υπόθεση της διαιτησίας, αλλιώς, όπως επισήμανε, «αυτός που έστησε το ελληνικό μπάσκετ θα το δει να καταρρέει».

Ξα του που λένε πάλι στην Κρήτη. Ξα τους ολονών εάν δεν βρουν μια χρυσή τομή, που δεν θα είναι σώνει και καλά σαν την «εξυγίανση» στο ποδόσφαιρο, ούτε υπέρ του Ολυμπιακού και εις βάρος του Παναθηναϊκού ή τούμπαλιν!

Ούτε επίσης θα ενεργοποιεί βόμβες σαν αυτή που έριξε τις προάλλες ο (ιδιοκτήτης του Προμηθέα) Βαγγέλης Λιόλιος, λέγοντας πως «πρόκειται για ένα διεφθαρμένο πρωτάθλημα»!

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024