Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG CLA 35: Προ των πυλών

Mercedes-AMG CLA 35: Προ των πυλών

H γερμανική φίρμα δημοσιοποιεί το πρώτο επίσημο στοιχείο για την εισαγωγική AMG έκδοση της νέας CLA, μην αφήνοντας περιθώρια αμφιβολιών για τις… άμεσες προθέσεις της.

Μετά την επίσημη εμφάνιση της τετράθυρης έκδοσης της A-Class με τα διακριτικά AMG 35, τo Affalterbach που, όπως όλα δείχνουν, δεν αρέσκεται στο χάσιμο χρόνου, σπεύδει να δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής της αντίστοιχης έκδοσης της CLA Coupe, προσθέτοντας στην γκάμα του μια ακόμα «εισαγωγική» έκδοση στον κόσμο επιδόσεων που εκπροσωπεί.

Όπως η ήδη γνωστή A 35 AMG, σε hatchback ή τετράθυρη έκδοση, η CLA 35 AMG αναμένεται να επωφεληθεί από το δίλιτρο turbo κινητήρα των 306 ίππων ο οποίος θα συνδυάζεται de facto με σύστημα τετρακίνησης και επτά σχέσεων αυτόματο κιβώτιο.

Στην περίπτωση της A 35 AMG Sedan ο συγκεκριμένος συνδυασμός, εξασφαλίζει τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα, χρόνος που δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί και στην περίπτωση της αντίστοιχης έκδοσης της CLA, η οποία φυσικά πλην της γενναιόδωρης ισχύος θα επωφεληθεί από μια σειρά βελτιώσεων τόσο σε οπτικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά τις σχεδιαστικές παρεμβάσεις, η καλλίγραμμη σιλουέτα της CLA αναμένεται να επωφεληθεί από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, πιο επιθετικό αεροδυναμικό διαχύτη, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και στοιχεία που θα ενισχύσουν την αεροδυναμική της υπόσταση, ενώ στα αθέατα στοιχεία της, πλην του ικανότερου συστήματος πέδησης και της πιο σπορ ρύθμισης της ανάρτησης, θα προσφέρονται και νέες επιλογές οι οποίες θα εξασφαλίζουν τη δυνατότητα στον οδηγό να εκμεταλλευτεί την γενναιόδωρη ισχύ πιο αποδοτικά όσο και… διασκεδαστικά.

Αν και προς το παρόν η Mercedes-AMG δεν ανακοινώνει το ακριβές χρονοδιάγραμμα άφιξης της CLA 35 AMG, το πιθανότερο είναι να εμφανιστεί στην προσεχή έκθεση της Νέας Υόρκης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πλην των επισήμων ανακοινώσεων ετοιμάζεται ήδη και η κορυφαία έκδοση με το διακριτικό 45 η οποία αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 400 ίππων.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024