Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι:
«Θα ήθελα να συγχαρώ το Περιστέρι. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Ο στόχος μας ήταν φυσικά να κερδίσουμε, αλλά το σημαντικό ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι που κανένας παίκτης μας δεν τραυματίστηκε. Προχωράμε, κοιτάμε μπροστά για να προετοιμαστούμε για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς».
Σε ερώτηση σχετικά με το αν τον προβληματίζει κάτι ενόψει του αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Περιστέρι, ο Αμερικανός τεχνικός απάντησε πως:
«Ο στόχος ήταν να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Γι’ αυτό και ξεκούρασα τον Καλάθη και πειραματίστηκα με άλλα πράγματα. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά αυτό που μας ένοιαζε ήταν να μην χτυπήσει κανένας και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη.
Ένας από τους στόχους μας δεν ήταν να πάρουμε αήττητοι το πρωτάθλημα, αλλά να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες εδώ. Έναν τελικό Κυπέλλου με μικρά παιδιά, ένα παιχνίδι Κυπέλλου να μη βγαίνει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, ένα παιχνίδι πρωταθλήματος να μην κατεβαίνει η αντίπαλη ομάδα και ένα παιχνίδι σε άδειο γήπεδο. Περιμένω το επόμενο παιχνίδι να έχει μόνο γυναίκες 25-40 ετών».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.