Μυστήριο με τον θάνατο φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Φέρεται να εμπλέκεται με σατανιστές
Από εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία επήλθε ο θάνατος της 22χρονης υποστηρίζει η οικογένειά της σε μήνυση που κατέθεσε.
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο νεαρής φοιτήτριας από τη Βαρβάσαινα του Πύργου. Η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων υποστηρίζοντας ότι ο θάνατός της 22χρονης κοπέλας επήλθε από εγκληματική ενέργεια και όχι από αυτοκτονία.
Η 22χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, με τα αιτία του θανάτου της ακόμα να διερευνώνται.
Βάσει της επίσημης ενημέρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών του ΑΤ Αιγάλεω, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς όμως ακόμα να έχει δημοσιοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο συνέβη. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται η εφημερίδα «Πατρίς», η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.
Ήταν εγκληματική ενέργεια, υποστηρίζει η οικογένεια
Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Επιπλέον, έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του
«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.
Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε στην εφ. «Πατρίς» ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από τα σόσιαλ μίντια, διότι δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές της συσκευές.
«Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από λάπτοπ, ipad και άλλες συσκευές. Έχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Φέισμπουκ και το Ίνσταγκραμ, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας.
Πιθανή εμπλοκή σατανιστών
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί σου», η κοπέλα είχε σχέσεις με σατανισμό και δολοφονήθηκε στο πλαίσιο κάποια σατανιστικής τελετής. Οι γονείς της φοιτήτριας βρήκαν φωτογραφίες της σε κάποιο σατανιστικό προφίλ, όπου υπήρχαν εικόνες με τελετές, και από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι
Στη μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς της, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της κοπέλας πιθανότατα συνέβη την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Πρόκειται για τη μέρα της πανσελήνου και της εαρινής ισημερίας. Για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και γιορτάζουν αυτή τη μέρα με τελετές και σεξουαλικά όργια.
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442