Ο Αντετοκούνμπο, το γκράφιτι και η δολοφονία του Εμπουκά
Ομάδα αντιφαστιστών έγραψε σύνθημα στο γκράφιτι του Γιάννη λέγοντας ότι αν δεν ήταν στο NBA θα ήταν νεκρός στο αστυνομικό τμήμα
Το δικό της μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα αναφορικά με την τύχη των μεταναστών και των προσφύγων θέλησε να δώσει ομάδα αντιφασιστών, μετά το θάνατο του 34χρονου «Εμπούκα» Μαμάν Σουμπέκ από τη Νιγηρία στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας στις 8 Φεβρουαρίου 2019.
Αναζήτησαν το σημείο όπου θα έγραφαν το μήνυμά τους με σκοπό να διαδοθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και όπως φαίνεται το πέτυχαν. Το βράδυ της Τρίτης, έφτασαν στο γήπεδο των Σεπολίων όπου δεσπόζει ένα τεράστιο γκράφιτι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έπαιζε σαν παιδί στη συγκεκριμένη γειτονιά και συμπλήρωσαν τη φράση: «Εάν δεν ήταν στο NBA, ίσως ήταν νεκρός στο ΑΤ Ομόνοιας».

Σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου βρέθηκαν στο σημείο και κάλυψαν με μπογιά το σύνθημα, θέλοντας να «κρύψουν» το μήνυμα για την τύχη των μεταναστών που βρίσκονται στην πρωτεύουσα και την αντιμετώπισή τους από τις αστυνομικές αρχές.

- «Ανόητη, επιφανειακή και υπέροχη» – Η Σίντι Κρόφορντ στα 60 της και η μακρινή συγγένεια με τον Καρλομάγνο
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/2): Πού θα δείτε το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός και το παιχνίδι του Τσιτσιπά
- Επίσκεψη Γεραπετρίτη στις ΗΠΑ – Με ποιους θα συναντηθεί
- ΣΥΡΙΖΑ: Να μην υπάρξει εμπλοκή της Ελλάδας σε ενδεχόμενο πόλεμο εναντίον του Ιράν
- Ψάχνει σπουδαία ανατροπή στο Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Σμαράγδα Καρύδη – Γιώργος Καπουτζίδης: Το μαγικό τους ταξίδι στη Σρι Λάνκα
- Hydra in the Spotlight as Brad Pitt Films on Island
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442