Από λοίμωξη του αναπνευστικού προήλθε ο θάνατος του βρέφους από τον Τύρναβο
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε τα συμπτώματα λοίμωξης, ενώ στάλθηκε δείγμα αίματος στο Εθνικό Κέντρο Μηνιγγίτιδας ώστε να εντοπιστεί ο λοιμογόνος παράγοντας
Σε λοίμωξη του αναπνευστικού οφείλεται ο θάνατος του 4μηνου βρέφους που έχασε τη ζωή του στον Τύρναβο στις 21 Φεβρουαρίου. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε τα συμπτώματα λοίμωξης, ενώ στάλθηκε δείγμα αίματος στο Εθνικό Κέντρο Μηνιγγίτιδας ώστε να εντοπιστεί ο λοιμογόνος παράγοντας. Επίσης έχουν ληφθεί και δείγματα για την πραγματοποίηση ιστολογικών εξετάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι το 4μηνο βρέφος από τον Τύρναβο είναι το δεύτερο περιστατικό μετά το 13μηνο βρέφος από το Μεγάλο Ελευθεροχώρι Ελασσόνας, το οποίο επίσης την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου έχασε ξαφνικά την ζωή του και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Η ιατροδικαστική έρευνα και για τα δύο βρέφη συνεχίζεται.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας