Στα… πιτς από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται ο Άριεν Ρόμπεν, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ωστόσο κανείς από το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν Μονάχου να μην γνωρίζει για το τι ακριβώς έχει.
«Είναι τρομερά απογοητευτικό. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά δεν έχει λειτουργήσει τίποτα. Δυστυχώς, αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και πώς να το αντιμετωπίσουμε. Είναι μία πραγματικά τρομερά δύσκολη κατάσταση που με αφήνει πολύ στεναχωρημένο», ανέφερε.
Τελευταία φορά που ο Ρόμπεν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου ήταν στις 27 Νοεμβρίου, όταν και σκόραρε δύο φορές στο 5-1 επί της Μπενφίκα. Εκτοτε, ο Ολλανδός εξτρέμ δεν κατάφερε να επιστρέψει στην ενεργό
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).