Ο Μάριο Μπράνκο με δηλώσεις του σε κροατικό σάιτ επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ τελείωσε με τις χειμερινές μεταγραφές και δεν ενδιαφέρεται για τον Χαμζά Μπάρι.
Αναλυτικά τόνισε τα εξής: «Δεν υπήρξε επίσημη επικοινωνία, ούτε επίσημη προσφορά στον Χαμζά, οπότε είναι παράξενο για τον ΠΑΟΚ να μπει σε ολόκληρη την ιστορία. Πρέπει να προστατεύσω τα συμφέροντα του συλλόγου, όπως το έκανα όταν ήμουν στην Χάιντουκ. Ομοίως, πρέπει να προστατεύσω και τον εαυτό μου γιατί οι μεταγραφές είναι εντός των αρμοδιοτήτων μου και δεν θα δούλευα κάτι χωρίς να γνωρίζει ο ΠΑΟΚ τις κινήσεις μου.
Δεν υπήρξε καμία επαφή ή επίσημη προσφορά για τον παίκτη και αν κάποιος στην Χάιντουκ έχει προσφορά, θα πρέπει να το ανακοινώσει ελεύθερα. Γνωρίζω τις δυνατότητες του παίκτη και τι κάνει, γιατί εγώ τον έφερα στην Κροατία. Ομοίως, γνωρίζω με ποιους όρους αγοράστηκε, υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να φύγει και πώς να γίνει με τον σωστό τρόπο. Σίγουρα όχι μέσω των εφημερίδων, ειδικά με αυτό το είδος προσφοράς. Ο Χαμζά είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης καθώς και άλλοι παίκτες της Χάιντουκ μπορούσαν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, αλλά ολοκληρώσαμε τις χειμερινές μας μεταγραφές».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.
LIVE: Κηφισιά – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Ατρόμητος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του Κυριακάτικου (8/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη «μάχη» με τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά και για την τραγωδία της Θύρας 7.