Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θέλησε να αποτίσει τον δικό του φόρο τιμής στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα της Ρουμανίας.
Ο Έλληνας στόπερ σκόραρε στο ματς της Βόλφσμπουργκ με επιβλητική κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του, μετά από ασίστ του Κρίστιαν Έρικσεν.
Αμέσως ο Κουλιεράκης όχι απλά μόνο δεν πανηγύρισε, αλλά με απόλυτο σεβασμό προς τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σχημάτισε με τα δάχτυλά του τον αριθμό «7», θέλοντας να τιμήσει την μνήμη τους.
Δείτε το γκολ και τον συγκλονιστικό πανηγυρισμό που έκανε ο Κουλιεράκης
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30