Τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα έχουν ρίξει το ηθικό των πράσινων και οι Δώνης και Νταμπίζας αναλαμβάνουν δράση για να τους ανυψώσουν το ηθικό της ομάδας ενόψει ΑΕΛ.
Ο Παναθηναϊκός έχει μπει με το… αριστερό στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019, αφού μετράει τρεις ήττες και έναν αποκλεισμό από τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες (κυρίως οι νεαροί) του τριφυλλιού να έχουν εμφανώς πεσμένη ψυχολογία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η ισοπαλία ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Νάπολι, στη Δανία (1-1), τις έφερε αμφότερες στους οκτώ βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Λεβερκούζεν.
Η Άρσεναλ επικράτησε κατά κράτος της Ίντερ με 3-1 στο Μιλάνο στο ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς.
Με δυο γκολ του Σουάρες η Σπόρτινγκ νίκησε 2-1 την Παρί που ήταν φλύαρη ενώ σωστά δεν μέτρησαν τρία γκολ των Γάλλων. Το 2-1 στο 90’ με τη… σφραγίδα του 38χρονου Ουρουγουανού. Στην 5η θέση η Παρί
Δεύτερη σερί νίκη για τον Άγιαξ που «τούμπαρε» τη Βιγιαρεάλ με 2-1 εκτός έδρας και θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό έχοντας θεωρητικά ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ.