Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανακοίνωσε πως ο εικονικός χαρακτήρα της σειράς «Sex and the City», Κάρι Μπράντσο, θα κάνει μια «σύντομη επανεμφάνιση».
Ο 53χρονη ηθοποιός και είδωλο της μόδας μέσα από ένα βίντεο στο Instagram έφερε την ηρωίδα στην ζωή ξανά. Ντυμένη με μια πράσινη φούστα από τούλι και χρυσό σακάκι λαμέ, περπάτησε πάλι στους δρόμους της Νέας Υόρκης αλά Μπράντσο.
«Η παλιά μου φίλη», υπογράμμισε στο κλιπ, στο οποίο την βλέπουμε να περπατάει στο soundtrack του θέματος του SATC με ένα ζευγάρι δαντελένιες μπότες.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις
«Κάνει μια σύντομη επανεμφάνιση. Συνεργαζόμαστε με μια μεγάλη μάρκα και υποστηρίζουμε έναν σκοπό που μας ενδιαφέρει όλους. Περισσότερα σε λίγο καιρό», πρόσθεσε η ηθοποιός.
Στο κλιπ, η κάμερα αρχικά κρύβει την ταυτότητα του χαρακτήρα της Πάρκερ, αντίθετα επικεντρώνεται στα μοδάτα γάντια που φοράει στα χέρια της και σε ένα μωβ τσαντάκι.
Στο τέλος του βίντεο, το hashtag, #PourItForward, εμφανίζεται στην οθόνη καθώς αποκαλύπτεται η ταυτότητα της Μπράντσο. Οι θαυμαστές της σειράς έχουν ξετρελαθεί! Το βίντεο δεν αναφέρεται σε σίκουελ της σειράς, εφόσον η ίδια η Πάρκερ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο ήδη από πέρυσι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας