Ο Γιουσούφ Νούρκιτς στην αναμέτρηση του Πόρτλαντ απέναντι στο Σακραμέντο ήταν απλώς ασυναγώνιστος. Ο Βόσνιος σέντερ με μία μυθική εμφάνιση τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, 23 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 5 κλεψίματα και 5 τάπες. Συμπλήρωσε δηλαδή το περίφημο 5×5 (κατέγραψε 5+ σε όλες τις θετικές στατιστικές κατηγορίες).
Αυτό που κάνει την εμφάνιση του ακόμη πιο ξεχωριστή είναι ότι το κατάφερε έχοντας 20+ πόντους και ριμπάουντ. Μάλιστα είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που το καταφέρνει. Με τη σημερινή του απόδοση ο Γιουσούφ Νούρκιτς έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΝΒΑ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.