«Επί της ουσίας δεν έχουμε υπουργό Εξωτερικών και υπουργός Άμυνας είναι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μπροστά στο πολιτικό του τέλος δεν διστάζει πλέον να λέει ό,τι θέλει» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με τους πολιτικούς συντάκτες στο καθιερωμένο τραπέζι που τους παραθέτει την περίοδο των Χριστουγέννων.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας για το Μακεδονικό, πρόσθεσε πως «σημασία έχει να φύγει αυτή η κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατόν και μακάρι αυτό να συμβεί πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν για το εθνικό θέμα».
«Αν φύγει ο κ. Καμμένος από την κυβέρνηση δεν βλέπω πώς μπορεί ο κ. Τσίπρας να συνεχίσει να κυβερνά, έχοντας χάσει επί της ουσίας τη δεδηλωμένη. Γι’ αυτό βλέπω ως απώτατο όριο εκλογών τον Μάιο» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Αναφερόμενος δε για το κόμμα του, ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προανήγγειλε αλλαγές με τη νέα χρονιά. «Γραμματείς θα αποχωρήσουν από τις θέσεις τους για να κατέβουν στις εκλογές. Θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό ενόψει της προεκλογικής μάχης».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.