Κύπελλο: Με τρεις ομάδες της Football League η κλήρωση των «16»
Παναχαϊκή, Εργοτέλης και ΑΟ Χανιά Κισσαμικός είναι οι ομάδες της Football League που θα βρεθούν στην κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου την Παρασκευή 21/12 (15:00) - Από τους εκπροσώπους της Super League αποκλείστηκαν Άρης, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός
Με 13 ομάδες της Super League και τρεις εκπροσώπους της Football League θα διενεργηθεί την Παρασκευή 21/12 (15:00) η κλήρωση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παναχαϊκή, Εργοτέλης και ΑΟ Χανιά Κισσαμικός κράτησαν ψηλά τη σημαία της δεύτερης κατηγορίας στη φάση των ομίλων, ενώ την… πάτησαν από τη Super League Άρης, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός. Σημειωτέον οι οκτώ πρώτοι των ομίλων του Κυπέλλου θα κληρωθούν με ομάδα που τερμάτισε δεύτερη με την προϋπόθεση να μην μετείχε στο δικό τους γκρουπ κατά την προηγούμενη φάση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.