Μαξίμου: Στο τελευταίο σκαλί της γελοιότητας ο Κ. Μητσοτάκης
«Ο κ. Μητσοτάκης» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, «ξέμεινε από επιχειρήματα και του έμειναν τα συνθήματα. Και αυτά δανεικά από τη Χρυσή Αυγή»
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Μητσοτάκης, αφού έπεσε στο τελευταίο σκαλί της αθλιότητας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα θα πέσει και στο τελευταίο της γελοιότητας, προκειμένου να υπερασπιστεί την ακροδεξιά γραμμή που του επέβαλαν ο κ. Σαμαράς με τον κ. Γεωργιάδη στο Μακεδονικό» σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, «η προοπτική να διευκρινίζει το ίδιο το νέο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ αυτό που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, ότι δηλαδή δεν ορίζει εθνότητα αλλά υπηκοότητα για τους πολίτες της, αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη ακύρωση του αντιπολιτευτικού αφηγήματος της ΝΔ, μετά τη μη περικοπή στις συντάξεις».
«Ο κ. Μητσοτάκης» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, «ξέμεινε από επιχειρήματα και του έμειναν τα συνθήματα. Και αυτά δανεικά από τη Χρυσή Αυγή».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας