Αν εξαντλήσει το νέο συμβόλαιο -εκπνέει το 2022- που υπέγραψε με την Τσέλσι ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα θα συμπληρώσει 10ετία στην ομάδα.
Ο ισπανός πλάγιος μπακ ανήκει στους Λονδρέζους από το 2012 (μεταγραφή από τη Μαρσέιγ) και μάλιστα στη νέα εποχή του Μαουρίσιο Σάρι συμπεριλήφθηκε και στους αρχηγούς.
Ο 29χρονος Αθπιλικουέτα αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες παρουσίες των «μπλε» στα μετόπισθεν, δίχως να υστερεί στο επιθετικό κομμάτι μετρώντας 298 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Θέλει δηλαδή δύο ακόμη για να φτάσει στις 300 εμφανίσεις κάτι που έχουν καταφέρει στην Τσέλσι μόνο επτά παίκτες εκτός Αγγλίας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 19:15 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Με την παραδοσιακή του εμφάνιση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη, στο κρίσιμο ματς της 7ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.